Uğurcan Çakır bombası! 4.5 milyon euroluk teklif, işte yeni adresi

Başakşehir’i deplasmanda Onuachu’nun golüyle 1-0 yenerek Süper Lig’i üçüncü sırada bitirmeyi garantileyen Trabzonspor’da gözler Ziraat Türkiye Kupası’na çevrildi. Bordo-mavili takım perşembe günü oynanacak finalde Beşiktaş’ı yenerek kupayı 10. kez müzesine götürmeyi hedefliyor. Bordo-mavili takımın kalecisi Uğurcan Çakır ile ilgili önemli bir transfer iddiası ortaya atıldı.

‘KUPA TRABZONSPOR İÇİN ÇOK ANLAM İFADE EDİYOR’

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesi heyecanının ve motivasyonunun yüksek olduğunu ifade ederek “Ligi 3. sırada bitirmeyi garantileyip ilk hedefe ulaştık. İnişli, çıkışlı yollardan sonra bunu gerçekleştirdik. Şimdi Türkiye Kupası finaline hazırlanıyoruz. Trabzonspor 9 kez bu kupayı kazanmış, 10. kez buraya getirmek istiyoruz.

Türkiye’nin büyük bir kulübü ile Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşacağız. Oyunun konuşulduğu, bir futbol festivali olsun. Güzel oyunun konuşulduğu, hak edenin kazandığı bir maç olsun. Umarım karşılığını aldığımız bir müsabaka bizi bekliyor. Türkiye Kupası Trabzonspor için de çok anlam ifade ediyor. Bu sene buna bütün şehrin de ihtiyacı var. Bizim de ihtiyacımız var. Başkanın, yönetim kurulunun da ihtiyacı var. Umarım perşembe günü bunun karşılığını alacağız” diye konuştu.

ARABİSTAN’DAN 4.5 MİLYON EURO TEKLİF

Fanatik Gazetesi’nden Safa Can Konuksever, Tivibu Spor’da Uğurcan Çakır’a Arabistan’dan teklif geldiğini belirtti. Deneyimli eldivenin ligde oynanacak Ankaragücü maçında cezalı olduğunu hatırlatan Konuksever, “Uğurcan için finalin şöyle de bir anlamı var. Uğurcan’ın Trabzonspor kariyerindeki son maçı olabilir. Arabistan’dan 4.5m euro net maaş teklifi var, burada kazandığının 4 katı. Daha önce Türkiye Kupası kazandı ama yine de kupayla veda etme motivasyonu olacaktır” şeklinde konuştu. 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir