Merve Dizdar ve Cihan Ayger evlilik yolunda iddiası

İki sezon boyunca Star TV’de yayınlanan Ömer dizisinde Nisa karakterine hayat veren Merve Dizdar, oyunculuk performansıyla olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor.

2021 yılında Gürhan Altundaşar’dan boşanan Merve Dizdar, aradığı aşkı Cihan Ayger’de bulmuştu.Birkaç ay önce sosyal medya üzerinden aşklarını ilan eden ünlü çift, hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

YARIN EVLENECEKLER İDDİASI

Muhabironline’ın haberine göre; mutlu beraberlikleri 10 aydır devam eden Merve Dizdar ile Cihan Ayger, yarın sade bir törenle nikah masasına oturacak. Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan Dizdar ile Ayger’den herhangi bir açıklama gelmedi.

“ARKADAŞ KALARAK AYRILDIK”

Öte yandan Dizdar, 2018 yılında evlendiği Gürhan Altundaşar’la ayrılık kararı aldıklarını “Gürhan’la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler… Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum” diyerek duyurmuştu.

Cihan Ayger de 2020 yılında Elif Boyner’le nikah masasına oturmuş, ancak evlilikleri bir yılda sona ermişti.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir