Fenerbahçe ve Beşiktaş transfer savaşında! Bonservis bedeli yok

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun sona ermesinin ardından kulüpler transfer çalışmalarına hız verdi. Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk yarışında Galatasaray’ın gerisinde kalan Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın hedefindeki yıldız futbolcu ortaya çıktı.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Juventus’tan ayrılan Alex Sandro, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın gündemine dahil oldu. Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş’ın savunma hattını güçlendirmek istediği, bu sebeple Alex Sandro’yla yakından ilgilenildiği aktarıldı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın gündemindeki Alex Sandro’ya Brezilya ekibi Santos’un da ilgisinin bulunduğu vurgulandı. Brezlyalı futbolcunun kariyerine başladığı Santos’ta oynamaya sıcak baktığı kaydedildi.

33 yaşındaki sol bek bu sezon Juventus’ta 18 müsabakada forma şansı buldu. Brezilyalı oyuncu bu mücadelelerde 1 gol atma başarısı gösterdi. Juventus’tan ayrılan Alex Sandro’nun güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Maldonado’da profesyonel olan Alex Sandro daha sonra Santos, Porto ve Juventus’ta oynadı. Breziya Milli Takımı’nda 40 maça çıkan Alex Sandro, 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Alex Sandro daha önce şu başarılara imza attı:

1 – Copa America
5 – İtalya Serie A
5 – İtalya Kupası
2 – İtalya Süper Kupası
2 – Portekiz Süper Ligi
1 – Brezilya Kupası
1 – Copa Libertadores
1 – Portekiz Süper Kupası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir